Charisma Topaz - All for the details Charisma Topaz - All for the details

Egy komplett rendszer a részletgazdag munkákhoz

Most már első kézből ismeri a ONE árnyalatot az alapokhoz, és hogy a Charisma Topaz ONE-t alapvető restaurációkhoz használják, pl. a posterior régióban.

Szeretne többet megtudni a Charisma Topaz többi színárnyalatáról a komplexebb munkákhoz?

Akkor olvasson tovább, és ismerje meg az egyik legjobb kompozitunkat.

CHARISMA TOPAZ – Természetes restaurációk nap mint nap

A Charisma márkában az egész világon megbíznak a könnyű kezelhetőség, a kiváló minőség és a restaurációk megbízhatósága miatt, ezért számunkra logikusnak tűnt a Charisma kompozitok legsikeresebb tulajdonságainak egy termékbe történő beépítése.

Ennek eredménye lett a Charisma Topaz, a szabadalmazott TCD-mátrixon alapuló, nano-hibrid, fénykötő kompozit magas radiopacitással.
Ez a szabadalmaztatott, innovatív formula az egyszerű Charisma kezelhetőséggel kombinálva az alapja a természetes szépségű és valósághű restaurációknak.

Tökéletes restaurációk a tökéletes mosolyért.

  • Hihetetlen színadaptációs tulajdonságok
  • Könnyű alakíthatóság, modellálhatóság.
  • A diagnózist megkönnyítő magas radiopacitás
  • Kivételes hajlítószilárdság, amely minimalizálja a restauráció sérüléseinek esélyét
  • Hosszú távú klinikai tapasztalat
  • BPA-mentes monomerek

Egy komplett rendszer a részletgazdag munkákhoz

Ez a kompozitrendszer tartalmazza az összes ismert Charisma Topaz árnyalatot, amelyek szabadon kombinálhatók, ezért ideálisak a bonyolultabb és esztétikusabb esetekhez, pl. az anterior régióban.

A nano-hibrid Charisma Topaz kompozit a könnyű kezelhetőséget és a kiváló mechanikai tulajdonságokat ötvözi a magas esztétikájú restaurációk eléréséhez.

Tudományos háttér

Tudta, hogy a Charisma Topaz egyedülálló kémiai összetétele segít csökkenteni a restaurációkban bekövetkező törések/repedések illetve a másodlagos szuvasodás kockázatát?

További technológiai információk

BPA mentes tömőanyag

Az egyedülálló TCD-mátrixnak köszönhetően a Charisma Topaz teljesen mentes a bis-GMA-val és a BPA-val kapcsolatos monomerektől, elkerülve ezzel a lehetséges egészségügyi kockázatokat és a biokompatibilitás vitáját.

További információk

Tudjon meg többet